Hvor mye input lag er akseptabelt for spill 🖥️ 2022


Hvis du leter etter en enkel artikkel om "hvor mye inputlag er akseptabelt for spill", så har du kommet til rett sted.

Visste du at det korte svaret er...

Når det gjelder inputlag, er lavere respons bedre, men 30ms er spesielt OK.

Hvis du kan få en TV til et pris-/funksjonspunkt som passer deg med inputlag på under 30 ms, så gå for det, men alt opp til rundt 50 ms bør være greit for de fleste spillere.

I følge wikipedia...

Hva sier wikipedia om "input lag"? La oss se:

Input lag eller input latency er hvor lang tid som går mellom sending av et elektrisk signal og forekomsten av en tilsvarende handling. I videospill brukes begrepet ofte for å beskrive enhver forsinkelse mellom en inngang og enten spillet eller skjermen som reagerer på innspillet, til tross for at dette kan komme fra en kombinasjon.

Merk: Hvis du vil ha en trinn-for-trinn-veiledning for hvordan du velger neste skjerm, klikker du på bildet ovenfor.

La oss starte med å gjennomgå noen spørsmål folk stiller:

Hvor mye input lag er akseptabelt for spill

Er 30 ms inngangsforsinkelse merkbar...

En inngangsforsinkelse under 30 ms anses generelt som umerkelig på en TV. Når rammen er behandlet, er det siste trinnet å oppdatere pikslene for å vise riktig farge for den nye rammen. Tiden dette tar kalles pikselresponstiden.

Hvor mange bilder per sekund er bra for spill...

Bra) En etterslep på 16,7 – 33,3 ms / En til to bilder ved 60 Hz – God nok for uformell spilling. Dårlig) En forsinkelse på mer enn 33,3 ms / mer enn 2 bilder ved 60Hz – Ikke egnet for seriøs spilling ved 60 FPS. Utmerket) Mindre enn 33,3 ms / 1 bildeforsinkelse ved 30 Hz – Bra nok. Bra) Et etterslep på 33,3 – 66,6 ms / En til to bilder ved 30 Hz – Merkbart ved 30 FPS.

Video: De beste innstillingene for inndataforsinkelse du ikke er...

Hvis du er en visuell eller lydperson, ta en titt på denne relaterte Youtube-videoen:

Tips: Slå på bildetekstknappen hvis du trenger det. Velg "automatisk oversettelse" i innstillingsknappen hvis du ikke er kjent med det engelske språket.

Andre spørsmål om "hvor mye inndataforsinkelse er akseptabelt for spill":

Er 13 ms input lag bra...

Det er verdt å merke seg at vi anser alt under 40 ms som "bra", 40 til 70 ms som "gjennomsnittlig" og alt høyere som "dårlig". Vi ønsker alle at inputlag skal bli lavere, noe som er en av grunnene til at vi har begynt å måle det.

Hva er en god FPS-forsinkelse for en spillmonitor...

Middels) Et etterslep på mer enn 16,7 ms / mer enn 2 bilder ved 120Hz – Fortsatt bedre enn de fleste TV-er, men ikke egnet for konkurrerende spill med 120 FPS. Utmerket) Mindre enn 16,7 ms / 1 bildeforsinkelse ved 60Hz – Flott for spill med 60 FPS.

Hvor mye input lag er normalt for en spillmonitor...

Ideelt sett bør du se etter en skjerm med mindre enn 15 ms inndataforsinkelse. Kan du legge merke til 30 ms vs 1 ms inngangsforsinkelse? De fleste erfarne spillere vil kunne føle forskjellen mellom 1 ms og 30 ms input lag.

Hvordan redusere inngangsforsinkelse når du spiller på konsoll...

Hvis du har en 60Hz eller mindre skjerm med konsollens spilloppsett, bør du gå for en oppgradering nå. Eller du kan redusere inndataforsinkelsen ved å redusere oppløsningen og andre ytelsesinnstillinger i spillet. Hvis du har en skjerm med spillmodus, kan du redusere inngangsforsinkelsen merkbart.

Hvilke spill har de fleste problemer med inndataforsinkelse...

Titler som lider mest av problemer med inputlag er twitch-skytespill, kampspill og alle sanntids multiplayer-titler. Det er også racingspill å vurdere, så vel som pikselperfekte plattformspillere.

Er 50 ms input lag dårlig...

For å sette TV-ens etterslep i perspektiv, ta hensyn til inngangsforsinkelse fra en kontroller, den laveste inndataforsinkelsen et spill kan ha er 50 ms, noe som er svært sjelden nådd med de fleste 60 fps-spill som har en 66/67 ms latency og 30 fpsgames med et minimumspotensial på 100 ms som mange overskrider .

Hvor mye inndataforsinkelse er akseptabelt for spill på en TV...

For å sette TV-ens etterslep i perspektiv, ta hensyn til input-forsinkelse fra en kontroller, den laveste input-forsinkelsen et spill kan ha er 50 ms, som er svært sjelden nådd med de fleste 60 fps-spill som har en 66/67 ms-forsinkelse og 30 fps-spill som har en minimum potensiell forsinkelse på 100ms som mange overskrider.

Hjelper spillmodus med input lag...

Mens spillmodus bidrar til å redusere dette, tvinger den også frem "unøyaktige" farger og er svært lite fleksibel når det kommer til finere justeringer som 10p hvitbalanse. Det beste alternativet ditt er å få settet ditt kalibrert først, hvis du fortsatt legger merke til inngangsforsinkelse er det tid for spillmodus.

Hva registrerer tidsforsinkelsen for inndata...

Vi registrerer den laveste inndataforsinkelsen som en skjerm er i stand til, mengden forsinkelse en skjerm har ved bruk av ikke-native oppløsninger, mengden forsinkelse når funksjonen for variabel oppdateringsfrekvens er aktivert, og mengden forsinkelse en skjerm har når du viser HDR-innhold. Merk: Ikke forveksle inndataforsinkelsestiden med responstiden.

Jeg håper du likte dette innlegget.

Leter du etter en ny dataskjerm?

Å velge en dataskjerm kan være veldig vanskelig hvis du ikke vet noe om teknologi.

Noen vil betale for funksjoner de ikke trenger, mens andre kanskje ikke tenker på hva de egentlig vil.

Så jeg laget denne raske, nybegynnerguiden for å hjelpe deg med å fokusere på det som virkelig er viktig for deg:

Hvordan velge en dataskjerm som passer deg best …

Kommentarer

Navn

c1g,3,m1g,8,m1q,58,t1q,78,w21,100,
ltr
item
Teknologi (NO): Hvor mye input lag er akseptabelt for spill 🖥️ 2022
Hvor mye input lag er akseptabelt for spill 🖥️ 2022
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiJNZ2Fa8gucK5LDglzKxScV6Okg9PBVd817RVz_8sb3voSr6Tj_-lw7vPnoBHh1DspuVzT2OZ5yHf92BsuYmtzDIQPf4dhgfC4-Px1Xbes0MNEdhSwI-F58ltknb7nQgQ_8NlaWeoeFS4O9g2KlvkSpzdF87DG5pEGD-Q9jiDgxMrRzmZ-hHxfbUq4=s320
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEiJNZ2Fa8gucK5LDglzKxScV6Okg9PBVd817RVz_8sb3voSr6Tj_-lw7vPnoBHh1DspuVzT2OZ5yHf92BsuYmtzDIQPf4dhgfC4-Px1Xbes0MNEdhSwI-F58ltknb7nQgQ_8NlaWeoeFS4O9g2KlvkSpzdF87DG5pEGD-Q9jiDgxMrRzmZ-hHxfbUq4=s72-c
Teknologi (NO)
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/2021/12/hvor-mye-input-lag-er-akseptabelt-for.html
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/2021/12/hvor-mye-input-lag-er-akseptabelt-for.html
true
3019176251695345957
UTF-8
Lastet inn alle innlegg Finner ingen innlegg VIS ALLE Les mer Svare Avbryte svar Slette Av Start Sider Innlegg Vis alle ANBEFALES FOR DEG Etikett Arkiv Søke ALLE INNLEGG Finner ingen innleggsmatch med forespørselen din Hjem igjen Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Ma Ti On To Fr Januar Februar Mars April Mai Juni Juli August September Oktober November Desember Jan Febr Mars April Mai Juni Juli Aug Sept Okt Nov Des akkurat nå 1 minutt siden $$1$$ minutes ago 1 time siden $$1$$ hours ago I går $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago mer enn 5 uker siden Tilhengere Følge DETTE PREMIUMINNHOLDET ER LÅST TRINN 1: Del med et sosialt nettverk TRINN 2: Klikk på lenken på ditt sosiale nettverk Kopier alle kode Velg alle kode Alle koder ble kopiert til utklippstavlen Kan ikke kopiere kodene / tekstene, vennligst trykk på [CTRL]+[C] (eller CMD+C med Mac) for å kopiere Innholdsfortegning