Beste visningsvinkel for gaming 🖥️ 2022


Jeg bestemte meg for å skrive om "beste visningsvinkel for spill" etter at noen få kolleger ba om min hjelp i emnet. Hvis du fortsatt er i tvil, hold deg til meg...

Visste du at det korte svaret er...

Optimale innsynsvinkler har vist seg å være mellom 20-50 grader fra ulike studier.

Plasseringen av monitoren som foreslått gjør at de mest aktive områdene på monitoren er minst visuelt belastende.

Hvis det er for høyt, opplever vi ofte at vi spiller med vår med en liten vipping oppover i nakken.

I følge wikipedia...

Wikipedia har definert "synsvinkel" på følgende måte:

På skjermteknologispråk er visningsvinkel vinkelen som en skjerm kan sees med med akseptabel visuell ytelse. I en teknisk sammenheng kalles vinkelområdet visningskjegle definert av en rekke visningsretninger. Synsvinkelen kan være et vinkelområde som visningsvisningen er akseptabel over, eller den kan...Nytt innhold legges til over gjeldende fokusområde ved valg

Merk: Hvis du vil ha en trinn-for-trinn-veiledning for hvordan du velger din neste skjerm, klikker du på bildet ovenfor.

Dette er noen populære spørsmål folk stiller:

Beste visningsvinkel for gaming

Hva er den beste visningsvinkelen for en TV...

Den beste visningsvinkelen for enhver TV er dødpunktet. Arrangementet i de fleste rom tillater imidlertid ikke alltid at alle kan sitte rett foran TV-en, noe som betyr at du kanskje ikke har noe annet alternativ enn å se TV-en fra en sidevinkel.

Hva er den beste visningsavstanden for en spillmonitor...

Din foretrukne visningsavstand avhenger av synsfeltet ditt, eller FOV, og størrelsen på spillmonitoren. Øyeeksperter mener at sunne, gjennomsnittlige mennesker har en FOV på 140 grader. Se for deg en bue som strekker seg rett foran øynene dine mens du sitter stille.

Video: Beste skjermposisjon for spill ||...

Sjekk ut denne videoen som er relatert til emnet: «Beste skjermposisjon for spill ||...»

Tips: Slå på bildetekstknappen hvis du trenger det. Velg "automatisk oversettelse" i innstillingsknappen hvis du ikke er kjent med det engelske språket.

Dette er også viktige spørsmål om emnet "beste visningsvinkel for spill":

Hva er den beste oppløsningen for en spillskjerm...

En av dem har med siktavstand å gjøre. I en tidligere artikkel slo vi fast at et flott søtt sted for spillmonitorer bruker en 2560 x 1440 oppløsning (eller QHD) med et 27" panel. Men for å få mest mulig ut av en slik skjerm, hvor bør du plassere deg i forhold til skjermen?

Er det bedre å vippe skjermen...

Vipp skjermen litt oppover. Det anbefales ikke å vippe skjermen nedover med mindre det er nødvendig for å redusere gjenskinn fra overlys eller hvis skjermen er for høy og ikke kan justeres. Pass på: Å vippe skjermen for langt bakover kan forårsake problemer med reflektert blending fra overlys.

Hvor viktig er vertikale synsvinkler på en skjerm...

De fleste som bruker en skjerm rett foran seg vil ikke bry seg om vertikale visningsvinkler, men det er viktig å få en med gode visningsvinkler hvis du vil montere den over eller under øyehøyde, eller hvis du skal bruke skjermen i portrettmodus. Paneltypen som brukes har også stor innvirkning på de vertikale synsvinklene.

Hvilken vinkel bør skjermen være i...

Personer som er engasjert i visuelt krevende oppgaver begrenser sine nedadgående øyebevegelser til omtrent halvparten av hele det tilgjengelige området på 60 grader. Derfor, for komfortabel visning av bilder på en dataskjerm, er det sannsynligvis rimelig å plassere skjermen på ca. 15 grader (eller litt lavere) under den horisontale linjen.

Hvilken vinkel bør en skjerm stilles inn i...

Like viktig er visningsvinkelen: toppen av skjermen skal være litt lavere enn øyehøyde slik at betrakteren ser ned i en vinkel på omtrent 15 grader. Vipp skjermen opp 10 til 20 grader fra vertikalen.

Hvordan måler du synsvinkler objektivt...

Vi måler visningsvinkler objektivt ved å teste ulike aspekter ved bildekvalitet. Vi måler visningsvinklene fra den ene siden av TV-en, og i motsetning til skjermer tester vi kun for horisontale visningsvinkler og ikke vertikale visningsvinkler. Hvis du vil lære om horisontale visningsvinkler på en skjerm, se her.

Hva er den beste visningsavstanden for spill...

Din foretrukne visningsavstand avhenger av synsfeltet ditt, eller FOV, og størrelsen på spillmonitoren. Øyeeksperter mener at sunne, gjennomsnittlige mennesker har en FOV på 140 grader.

Hvis du fortsatt ikke har funnet det du leter etter, husk å sende meg en melding i kommentarfeltet nedenfor, ok?

Leter du etter en ny dataskjerm?

Å velge en dataskjerm kan være veldig vanskelig hvis du ikke vet noe om teknologi.

Noen vil betale for funksjoner de ikke trenger, mens andre kanskje ikke tenker på hva de egentlig vil.

Så jeg laget denne raske, nybegynnerguiden for å hjelpe deg med å fokusere på det som virkelig er viktig for deg:

Hvordan velge en dataskjerm som passer deg best …

Kommentarer

Navn

c1g,3,m1g,8,m1q,58,t1q,78,w21,100,
ltr
item
Teknologi (NO): Beste visningsvinkel for gaming 🖥️ 2022
Beste visningsvinkel for gaming 🖥️ 2022
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhh4ztSqza7M4wHI91JZ2I3GPVO3eEfw5TwhwlpE8qh62Ve0X_dAHyg3da0SHqU-R-aupjha1kvTK2vMuVt07GOwmjNIMI5aNgxa3bwduPELgOZcaeeA24AK_31bqrNv7mgG29XBtFXnfEElaVDPH-5UX4fyl5Z50Fd0rv1yEccN6buGJBCBi2Cv6CY=s320
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEhh4ztSqza7M4wHI91JZ2I3GPVO3eEfw5TwhwlpE8qh62Ve0X_dAHyg3da0SHqU-R-aupjha1kvTK2vMuVt07GOwmjNIMI5aNgxa3bwduPELgOZcaeeA24AK_31bqrNv7mgG29XBtFXnfEElaVDPH-5UX4fyl5Z50Fd0rv1yEccN6buGJBCBi2Cv6CY=s72-c
Teknologi (NO)
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/2021/12/beste-visningsvinkel-for-gaming.html
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/
https://www.no-teknologi.gelsonluz.com/2021/12/beste-visningsvinkel-for-gaming.html
true
3019176251695345957
UTF-8
Lastet inn alle innlegg Finner ingen innlegg VIS ALLE Les mer Svare Avbryte svar Slette Av Start Sider Innlegg Vis alle ANBEFALES FOR DEG Etikett Arkiv Søke ALLE INNLEGG Finner ingen innleggsmatch med forespørselen din Hjem igjen Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Ma Ti On To Fr Januar Februar Mars April Mai Juni Juli August September Oktober November Desember Jan Febr Mars April Mai Juni Juli Aug Sept Okt Nov Des akkurat nå 1 minutt siden $$1$$ minutes ago 1 time siden $$1$$ hours ago I går $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago mer enn 5 uker siden Tilhengere Følge DETTE PREMIUMINNHOLDET ER LÅST TRINN 1: Del med et sosialt nettverk TRINN 2: Klikk på lenken på ditt sosiale nettverk Kopier alle kode Velg alle kode Alle koder ble kopiert til utklippstavlen Kan ikke kopiere kodene / tekstene, vennligst trykk på [CTRL]+[C] (eller CMD+C med Mac) for å kopiere Innholdsfortegning